You are here:
Overview of the presentations at the 5th BfR Stakeholder Conference "Food Safety and Globalisation - Challenges and Chances" on 2 and 3 June 2014
Here are the presentations already available to us from the 5th BfR Stakeholder Conference "Food Safety and Globalisation - Challenges and Chances" on 2 and 3 June 2014.
Präsentationen
(8)Date | Title | Size |
---|---|---|
03.06.2014 Präsentation Professor Dr. Dr. h.c. Ortwin Renn, Universität Stuttgart
|
Das Vorsorgeprinzip und Risikoregulierung in Europa |
929.9 KB |
03.06.2014 Präsentation Professor Dr. Maria Weimer, Amsterdam University
|
Animal cloning for food supply - EU regulation in the shadow of the WTO |
2.2 MB |
03.06.2014 Präsentation Dr. Franck Foures, ANSES
|
French cuisine, risk assessment and communication |
1.4 MB |
03.06.2014 Präsentation Klaus Müller, Verbraucherzentrale Bundesverband (VZBV)
|
Lebensmittelsicherheit und Globalisierung - aus Sicht der Verbraucherinnen und Verbraucher |
481.7 KB |
02.06.2014 Präsentation Professor Dr. Dr. Andreas Hensel, BfR
|
Risikobewertung und globale Lebensmittelsicherheit |
2.7 MB |
02.06.2014 Präsentation Professor Dr. Gunther Hirschfelder, Universität Regensburg
|
Europäische Esskultur - Geschichte der Ernährung von der Steinzeit bis heute |
10.1 MB |
02.06.2014 Präsentation Dr. Bettina Rudloff, Stiftung Wissenschaft und Politik (SWP)
|
Regulatorische Herausforderungen für Lebensmittelsicherheit in Handelsabkommen |
896.6 KB |
02.06.2014 Präsentation Professor Dr. Lynn Frewer, Universität Newcastle
|
Food Safety Regulation and Trust in Europe |
7.8 MB |